Τρίτη 1 Απριλίου 2008

Ειδήσεις

Καλησπέρα και καλωσήρθατε στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του ΜούκουTV.

Ας ξεκινήσουμε από τα θέματα της επικαιρότητας.

Καθυστέρηση εμφανίζει ο τοκετός της εγκυμονούσας Αμελί. Πηγές μας πληροφόρησαν ότι προτίθεται να μας γνωρίσει τα νέα τριχωτά μέλη της οικογένειας εντός της εβδομάδος, αλλά η ίδια διαψεύδει με ανακοίνωσή της, ισχυριζόμενη ότι τελικά το μετάνιωσε και θέλει να τα χωνέψει. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εγκυμονούμε όλοι οικογενειακώς, αναμένοντας να αδειάσει το ασπρόμαυρο βαρελάκι μας που λιάζεται καθημερινώς αδιαφορώντας για την ανησυχία μας, και να ξεχυθεί η γατοπλημμύρα.

Στο άλλο μέτωπο, η αυτού μεγαλειότητα έφτασε αισίως 22 ημερών, εβαπτίσθη Μόιρα (στα κέλτικα σημαίνει μικρό θαλασσινό αστέρι, και είναι και ηρωίδα του πολυαγαπημένου μου Πήτερ Παν),και ετοιμάζεται να εκδράμει στον εξωτικό Βόλο οσονούπω. Έμπιστες πηγές μας πληροφόρησαν ότι οι Μούκοι αυτοπροσώπως σχεδιάζουν επίσκεψη στην πρωτεύουσα, για να παραλάβουν την αυτού εξοχότητά της κάτω από δρακόντεια μέτρα, για να αποφευχθούν δυσάρεστα περιστατικά με παπαράτσι. Παρακολουθήστε το αναλυτικό μας φωτορεπορτάζ:

Στο διεθνή χώρο, η γνωστή διπλωμάτισσα Ελευθερία επισκέφθηκε χτες την οικία μας και προέβη σε δηλώσεις:

  • Ο (φαλακρός)παππούς της είναι μικρός ακόμη, και θα βγάλει μαλλιά μόλις μεγαλώσει.
  • Ζήτησε επανειλημμένα τη «γατοφική» και έγινε έξαλλη με το υπηρετικό προσωπικό που δεν της την έφερνε άμεσα. Μετά από ένα τέταρτο μαραθώνιων διαπραγματεύσεων, βρήκαμε αμοιβαία λύση καταλαβαίνοντας ότι μιλούσε για τη φωτογραφική μηχανή.
  • Ήπιε χυμό Life ανάμεικτο, ο οποίος όπως ισχυρίστηκε η ίδια, περιέχει καρότο, λεμόνι, πορτοκάλι και μελιτζάνα. Εις υγείαν.
  • Χάλασε μια λάμπα στο σπίτι και άρχισε να φωνάζει να μην τη φτιάξουμε, επειδή θα τη φτιάξει ο μπαμπάς της. Η αγαπητή μαμά της μας πληροφόρησε ευγενικά ότι προχτές είχε τόση πίστη στις ικανότητες του μπαμπά της, που μόλις ανακάλυψε ότι τα κεράσια που πήραν από το μανάβικο ήταν χαλασμένα, τα πήγε στο μπαμπά να τα φτιάξει.

Στα καλλιτεχνικά νέα, η ταινία που σας προτείνουμε αυτή την εβδομάδα είναι το αριστούργημα του Στάνλεϊ Κιούμπρικ, «Μάτια Ερμητικά Κλειστά». Πρόκειται για μια Interactive ταινία (έκανα αναπάντητη και χτυπούσε το κινητό του Τομ Κρουζ),που θα σας δώσει την ευκαιρία να εξερευνήσετε τις άγνωστες πτυχές της χείριστης ηθοποιίας του ζεύγους Κίντμαν-Κρουζ. Η ταινία εκτυλίσσεται(που λέει ο λόγος) μέσα σε επαύλεις όπου γίνονται όργια (και ο μπούφος ο Κρουζ γυρνάει δεξιά κι αριστερά άπραγος) και περιπλέκεται ανάμεσα σε μυστηριώδεις χαρακτήρες και καταστάσεις. Μπόνους: Θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε από πρώτο χέρι γιατί ο διάσημος σκηνοθέτης άφησε την τελευταία του πνοή γυρίζοντας το συγκεκριμένο φιλμ. Εναλλακτικός τίτλος: «Ό,τι του φανεί του Λωλοστεφανή».

Και κλείνουμε με το αθλητικό ρεπορτάζ. Σε μαραθώνιο σπασίματος καρυδιών έχει επιδοθεί γνωστός σπασίκλας συμμαθητής στα μαθήματα φωτογραφίας. Μετά το σπάσιμο και το φάγωμα ενός κιλού καρυδιών κατά τη διάρκεια επεξήγησης της χρήσης του φλας, θέλησε να δοκιμάσει την τύχη του και στο σπορ σπασίματος καρυδιών και νεύρων κατά τη διάρκεια προβολής σλάιντς με θέμα «Πως φωτογραφίζουμε ανθρώπους». Το ατού του έναντι των άλλων αθλητών (των σκίουρων) είναι ότι ο συγκεκριμένος συνδυάζει το σπάσιμο και φάγωμα καρυδιών με κακεντρεχή σχόλια για τις φωτογραφίες των υπολοίπων, και με εξυπνάδες για κάθε πτυχή της τέχνης της φωτογραφίας να διανθίζουν το ρεπερτόριό του.

Εδώ τελείωσε και το σημερινό μας δελτίο, ευχαριστούμε που επιλέξατε εμάς για την ενημέρωσή σας.

Καλό σας μήνα και καλή σας νύχτα.

21 σχόλια:

Γκρινιάρης είπε...

Απολαυστικότατο post!!!!!! Χαχα!

Άντε με το καλό να σας έρθει η Μόιρα!

Μεγάλη πατέντα αυτός ο σούπερ ντούπερ ανάμεικτος χυμός με μελιτζάνα...

Καλό μήνα!

Μαριλένα είπε...

Ti εξαισιο γατάκι εχομεν; :)))
να μου το φιλησεις, μόλις το παρεις αγκαλιά!!

εν τω μεταξύ, έχω να σου συστήσω, μια φιλενάδα που βρηκα προσφατα και που ειναι εξαιρετική: και ως χαρακτήρας και μεγάλη γατομαμά.

για πηγαινε ρίξε μια ματιά, εδώ:
http://dendrogali.blogspot.com/

φιλάκια πολλά και καλό βράδυ και καλό μηνα μουκελάκι μου :))

moukelis είπε...

@Γκρινιάρη:Την περιμένουμε τη μικρή μας Μόιρα πως και πως!Καλέ να σας στείλουμε λίγο ανάμεικτο εκεί στην Αγγλετέρα,δεν έχετε;Τς τς τς,τι μπανάλ τύποι...:@Ρ
Καλό σου μήνα επίσης!

@Μαριλενάκι:Έχομεν ένα εξαίσιο γατάκι βεβαίως εβαίως,θα την τρελάνω στους ασπασμούς μόλις την εναγκαλιστώ.
Σπεύδω να επισκεφθώ την δενδρογαλή,τουτέστιν γαλή πάνω εις δέντρον;
Χαιρετισμούς και φιλάκια στην οικογένεια! :@*

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχαχαχ, ωραιότατο το post, αγάπη! Να γράφεις κι άλλο τώρα που μπορείς, γιατί μετά θα έχετε τα γεννητούρια και τις νέες αφίξεις. :-)

Λούζι

moukelis είπε...

Καλέ ναι,μετά θα δουλεύει φουλ ωράριο ο γατοπαιδικός σταθμός!

DaNaH είπε...

Χεχε πολύ πλάκα είχε το ποστ σου αυτό! Εύχομαι και εγώ με την σειρά μου να δεχτείτε με το καλό τα γατάκια! :)

Νιάουυυυυυ!!! :-D

Μαριλένα είπε...

καλα, είσαι άπαιχτη!!

γαλή πάνω σε δένδρο!!!! :))))
να γελαω στις οκτώ το πρωί, προτου πέσω για τον δίωρο μου ύπνο, ειναι σπάνιο φαινόμενο :)))

Σοφία είπε...

Φαντάζομαι αγωνία που θα 'χεις για να την πάρεις στην αγκαλιά σου! Να την ζουλίξεις λίγο και για μας! Περιμένουμε φωτογραφίες...
Καλημέρα Μουκελάκι μου!

Cinderelen είπε...

Aγάπη μου γλυ΄κα είναι :)
Μόλις διάβασα το όνομα, λέω "ειναι το 2ο όνομα της Wendy" :D Και μετά το διάβασα παρακάτω :) Πολύ όμορφο, το ίδιο και η σημασία του.

Τέλειο όλο το κείμενο..


Φιλια :)

moukelis είπε...

@Δανάη:Νιάουυυυυυυυ :@)

@Μαριλενάκι:Μα γιατί,αν σκεφτείς ότι έχει μανία με τα γατόνια,βγάζει μια χαρά νόημα!Τι ωραία να ξεκινάς τη μέρα σου με γέλια...:@*

@Κουκουβάου:Φωτογραφίες καταφτάνουν μόλις την αγκαλιάσουμε οι Μούκοι!Άντε δεν περνάνε οι μέρες...

@Πριγκηπέσσα:Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται!χιχι:@)Ναι μου άρεσε πολύ,και αφού το ενέκρινε και ο μπαμπάς Μούκος που είχε απορρίψει καμιά πενηνταριά,το κρατήσαμε!
Φιλάκια πολλά!

Αννα είπε...

Το ποστ σου ομορφο και απολαυστικό!!!
Με το καλό να δεχτείτε τα γατακια!!

Sophia Kollia είπε...

Νάσαι καλά, μας φτάχνεις την διάθεση..Τόχεις που λένε,,,να χαίρεσαι τα γατάκια...

moukelis είπε...

Αννούλα και Σοφία σας ευχαριστούμε για τις ευχές! :@)

Crazy Tourists είπε...

Ξεκαρδιστικό post!!
Κουκλί το γατάκι!! Καλά γεννητούρια!!

CrazyTourist2

moukelis είπε...

Τρελοτουριστάκια ευχαριστούμε πολύ!Άντε να δούμε πότε θα μας έρθουν όλα τα χνουδωτά γατουλάκια μας!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Αυτό είναι το γατάκι σου; είναι τρέλα, αχ να το είχα να το τσιπολογήσω, δεν υπάρχει πιο γλυκό πλασματάκι απο μικρό γατάκι.Να του δέσεις ένα κουβαράκι με πανιά να δεις παιχνίδι που κάνει.Να σου ζήσει, κράτησα τη φωτογραφία!

moukelis είπε...

Αχτιδούλα θα σου βγάλουμε κι άλλες φωτό μόλις μας έρθει...:@)

Roadartist είπε...

Υπεροχο!!!! Τι ομορφο γατονι..
ΕΥΤΥΧΙΑ ειναι αυτο μπραβο!!!
Φιλάκια, καλο σκ ευχομαι!

xaos είπε...

Υπέροχο μωρό, άνοιξε και τα ματάκια του.Σκέτη γλύκα.Και το όνομα, δεν το συζητώ, καθώς της πρέπει.Με το καλό να την γατοδεχθήτε.
Υ.Γ:Ε Βέβαια εσύ έχεις ωραίες μουσικές, κι εμείς μούγκα!

xaos είπε...

Υπέροχο μωρό, άνοιξε και τα ματάκια του.Σκέτη γλύκα.Και το όνομα, δεν το συζητώ, καθώς της πρέπει.Με το καλό να την γατοδεχθήτε.
Υ.Γ:Ε Βέβαια εσύ έχεις ωραίες μουσικές, κι εμείς μούγκα!

moukelis είπε...

@Roadartist:Ναι είναι πολύ όμορφη η δεσποσύνη μας...Ευχαριστούμε για τα γλυκά σας λόγια!

@Χελωνάκι:Σ'άρεσε;Θες να σου φέρουμε κανένα τώρα που θα πάμε την Κυριακή να την παραλάβουμε;
Υ.Γ.Αφού καλέ σου έστειλα έτοιμους τους κωδικούς,τι έγινε και δεν έβαλες μουσική;