Παρασκευή 11 Ιουλίου 2008

Bazaar για τη μικρή Bella


Αυτό το μήνα, τα μουκελόχερα έφτιαξαν αγαπημένα καλούδια για τη μικρή μας Μπέλλα. Πρόκειται για μια σκυλίτσα που η ιστορία της θα σας συγκινήσει βαθιά. Η ζωή και οι «άνθρωποι» δε στάθηκαν καθόλου να της χαμογελάσουν, οπότε είπα να τη βοηθήσω με λίγη αστερόσκονη και μπόλικα γελαστρόνια. Επιστράτευσα όλες μου τις δυνάμεις, και ο Σείριος τα γκρίζα του πατουσάκια, και φτιάξαμε κοσμηματάκια με πολλή αγάπη και θετική ενέργεια. Αν κάτι σας αρέσει (και θέλετε να έχετε κάτι από τα χεράκια μου αύριο-μεθαύριο που θα γίνω διάσημη και θα σας σνομπάρω) μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ. Είναι ένα μοναδικό κομμάτι από κάθε σχέδιο, οπότε αν σας άρεσε κάτι βουτήξτε το, δεν έχει άλλο! Τα σκουλαρίκια κοστίζουν 10 ευρώ,ενώ τα παντατίφ για το λαιμό 14 ευρώ.Έχουν όλα την ασορτί κορδελίτσα και το κουμπωματάκι τους.Και κάντε μου μια μικρή χάρη:Όταν το πάρετε στα χέρια σας, ή κάθε φορά που περνάτε στο λαιμό σας την κορδελίτσα του, κάντε μια ευχή, να μην χρειαστεί ποτέ να δούμε πλασματάκι σε αυτή την κατάσταση, και να μάθουμε επιτέλους οι άνθρωποι να αγαπάμε περισσότερο…Και είμαι σίγουρη ότι η μικρή μας Μπέλλα θα σας στείλει τις καλύτερες ευχές για ένα καλό καλοκαίρι!

7 σχόλια:

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Τι υπέροχα πράγματα, θα καταθέσω στο ταμιευτήριο είναι δίπλα μου και με βολεύει και χαρίστε το σε κάποιο παιδάκι να το βάλει στο λαιμό του.

moukelis είπε...

Αχτιδούλα μου είσαι γλυκύτατη,σ'ευχαριστούμε!Στείλε ένα μειλ στα κορίτσια στο αδεσποτολόγιο με το ποσό που θα καταθέσεις,για να μη μπερδευτούν,και για να σου πουν τα ονοματα για την καταθεση στο ταμιευτηριο.Σ'ευχαριστούμε γλυκιά μου... :@)

xaos είπε...

Τι ευαίσθητη ψυχούλα είσαι βρε Μουκελάκι? Και τι όμορφα πράγματα είναι αυτά?Κάτι θα κάνουμε κι εμείς, καθότι φιλόζωοι.

moukelis είπε...

Σ'ευχαριστώ Χελωνάκι μου,άμα προλάβεις πάρε,γιατί έμαθα ότι εξαντλήθηκαν(ναι κιόλας)(ναι,είμαι μεγάλη ψωνάρα το ξέρω... :@Ρ)

manolito είπε...

Πολύ όμορφο!...Με μια μικρή κίνηση να συμβάλεις σε με μια μεγάλη προσπάθεια! Μπράβο!

Υ.Γ. Έχεις προσκλησούλα...

Σοφία είπε...

Σοβαρά τα έφτιαξες εσύ αυτά;;; WOW!!!

Λουκρητία είπε...

ΘΕΛΩ ΤΗ ΓΑΤΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

Μουκελάκι, επικονώνησε μαζί μου πληζ! την ερωτεύτηκα σφόδρα!
Ήσουν και Θεσσαλονίκη ρε γμτ, να το ήξερα εγκάιρως...