Τετάρτη 16 Ιουλίου 2008

Δυο λαλούν,και τρεις χορεύουν...

Όπως θα γνωρίζετε, περιμένω την τοποθέτησή μου ως εκπαιδευτικός. Σε αυτή τη χώρα όμως, για να αναλάβεις μια τέτοια θέση, πρέπει να περάσεις δια πυρός και σιδήρου. Να δουν βρε αδερφέ, έχεις αντοχές; Κρατάνε τα νεύρα σου, ή θα πνίξεις κανένα πιτσιρίκι; Οι διαδικασίες λοιπόν που πρέπει να ακολουθήσει ένας νεοδιόριστος για να εξασφαλίσει την πολυπόθητη θέση, είναι προσεκτικά σχεδιασμένες από το Υπουργείο Παιδείας, για να τεστάρουν ταυτόχρονα τα αντανακλαστικά, την ετοιμότητα, και την υπομονή κάθε υποψηφίου.

Τηλεφωνώ στην Δευτεροβάθμια της περιοχής μου, για να μου πουν αν ξέρουν πότε θα κάνουμε τα χαρτιά μας. Παίρνω την εξής κατατοπιστικότατη απάντηση:

«Το υπουργείο Παιδείας υπολόγιζε να γίνουν οι αιτήσεις πρόσληψης αρχές Ιουλίου. Καθώς όμως είδαν ότι δεν τους έπαιρνε από άποψη χρόνου, το χρονοδιάγραμμα βγήκε για μέσα Ιουλίου. Υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση όμως, και να υπολογίζετε το τελευταίο δεκαήμερο του Ιούλη. Αλλά και πέρυσι έτσι είχαν πει, και τελικά κάνατε τις αιτήσεις 2 Αυγούστου».

Όταν ρώτησα τουλάχιστον τι χαρτιά χρειάζονται, για να τα έχω έτοιμα, μου είπαν «Ωχ αδερφέ, τι αγχώνεσαι, δεν είσαι και άντρας να θες χαρτί από το στρατό».Είμαι απόφοιτος Αγγλικής όμως, όπου το αντίγραφο πτυχίου που θέλετε να σας φέρω ΚΑΙ φέτος(το περσινό το κάνανε γαργάρα μάλλον),κάνει μια βδομάδα να εκδοθεί. Ακολούθως, τηλεφώνησα στη γραμματεία της σχολής μου. Ρώτησα αν το πτυχίο μου σε μεμβράνη είναι έτοιμο, για να γλιτώσω την αναμονή της έκδοσης αντιγράφου. Η υπάλληλος δεν ήξερε. Της εξήγησα ότι είμαι εκτός Θεσσαλονίκης και θα ανέβω για αυτό το λόγο, οπότε αν δεν είναι έτοιμο να μην κάνω το ταξίδι. Αφού με ρώτησε πόσο καιρό έχω που ορκίστηκα, και της είπα τρία χρόνια, μου απάντησε απτόητη «Ε, έτοιμο θα είναι».Της εξήγησα υπομονετικά ότι το ίδιο πίστευα και πέρυσι που ξαναπήγα, αλλά μάλλον ακόμα παλαίωναν τον πάπυρο στις όχθες του Νείλου, και μου απάντησε ενοχλημένη να πάω στη γραμματεία τις ώρες που είναι ανοιχτή για το κοινό. Μετά από όοοοολα αυτά, είχα κουράγιο να πάρω και στο Υπουργείο, στο οποίο η απάντηση για κάθε μου ερώτηση ήταν «Πάρτε στη Δευτεροβάθμια της περιοχής σας».(πήρα, αλλά δεν ξέρουν την τύφλα τους)

Ανέβηκα Θεσσαλονίκη, θαύμασα της επιγραφή έξω από τη γραμματεία μας που έλεγε ότι είναι ανοιχτή 12:00-13:08(τι ακρίβεια, τύφλα να έχουν οι Άγγλοι),και περίμενα υπομονετικά τη σειρά μου. Πήρα στα χέρια μου το πολυπόθητο πτυχίο, που είναι μια αηδία και μισή, και απορώ γιατί περίμενα τρία χρόνια και πλήρωσα 30 ευρώ για αυτή τη μπούρδα. Μάλλον δεν είχε την ίδια γνώμη και ο υπάλληλος, που θέλησε να συμμεριστώ τον ενθουσιασμό του. Άνοιξε λοιπόν διάπλατα τα μάτια του, σαν τον Μπομπ Σφουγγαράκι όταν βλέπει Καβουροπάτι, και μου είπε όλο ευλάβεια: «Θα πάτε στο ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ να σας βάλουν μια ΑΝΑΓΛΥΦΗ σφραγίδα…» Ουάου…

Με τα νεύρα μου ταλιατέλες, πήγα στο σταθμό ΚΤΕΛ, γιατί ο ΟΣΕ είχε στάση εργασίας(που τους έφυγαν τρία βαγόνια στον Μπράλλο και δεν το πήραν χαμπάρι δεν το λαμβάνουν υπόψιν τους, η στάση εργασίας τους μάρανε).Έβγαλα το εισητήριό μου, και κάθισα ήσυχα ήσυχα να περιμένω το λεωφορείο μου. Αλλά σ’ αφήνει ο Βελζεβούλ να ησυχάσεις; Ξαφνικά βλέπω ένα ζευγάρι κόκκινες γόβες να σταματούν μπροστά μου. Σηκώνω το βλέμμα, και συναντώ μια ξανθιά κοπελίτσα, με αμφίεση λες και θα πήγαινε σε gala του Ασλάνη. Βγάζω τα ακουστικά, και ακούω την ερώτησή της με τσαχπίνικη προφορά ανάκατη με μάσημα τσίχλας:

«Καλημέρα. Από που φεύγουν τα τραίνα;»

«Από το σταθμό»,της απαντάω γλυκερά.

«Α, κι εδώ τι είναι;»

«Τα ΚΤΕΛ».

«Α, δεν έχει τραίνα εδώ;»

«Ούτε για δείγμα…»

Της εξήγησα πώς να πάει στο σταθμό του ΟΣΕ, ευελπιστώντας ότι όταν δει τραίνο, θα το αναγνωρίσει.

Τρία μπουκαλάκια νερό και δύο Nestea αργότερα, χύνομαι στη θέση του λεωφορείου, και διαπιστώνω ότι είμαι τόσο πτώμα, που εδώ κι δύο ολόκληρα λεπτά ακούω Ρουβά και δεν αλλάζω σταθμό. Δίπλα μου κάθεται αρσενικό δίποδο με σαγιονάρα λεοπάρ. Μου κάνει νεύμα να βγάλω τα ακουστικά, και με ρωτάει:

«Δώρα σε λένε;»

«Ναι, που το ξέρεις;»

Το γράφει πάνω στην τσάντα σου.»

Α τι καλά, ξέρεις ΚΑΙ ανάγνωση!!!

«Ωραίο φόρεμα.»

«Α ναι, σ’ αρέσει;»

«Πολύ…»(με το ανάλογο ύφος, “τσίμπησε το κοριτσάκι”)

«Ε, να στο δανείσω καμιά μέρα, αφού έχεις και ταιριαστές σαγιονάρες…»

Μετά από όλο αυτό, σήμερα έπρεπε να περάσω ΚΑΙ γιατρούς. Συγκεκριμένα ακτινολόγο, παθολόγο, και ψυχίατρο. Για τους δύο πρώτους δε θα σχολιάσω, μετά το πρωινό στριπτίζ στο ακτινολογικό, έπρεπε να εξηγήσω και στον παθολόγο που με ρώτησε για πού θέλω το χαρτί και του είπα για διορισμό σε σχολείο, ότι είμαι συγκεκριμένα καθηγήτρια, γιατί ο ίδιος αναφώνησε «και που να ξέρω ότι είστε καθηγήτρια, μπορεί να σας ήθελαν και για πυροσβέστη».Καλέ στα σχολεία είναι οι πυροσβέστες, γι’ αυτό έχουμε τόσες ανεξέλεγκτες πυρκαγιές κάθε χρόνο!

Για τον ψυχίατρο επίσης δε θα σχολιάσω, θα αφήσω το τεστ να μιλήσει από μόνο του. Απαντήσαμε σε 568 ερωτήσεις, πριν πάμε για εξέταση από τον γιατρό, και δε μπορούσα να μην σας μεταφέρω ένα ανθολόγιο ερωτήσεων που κατέγραψα στο pure evil μπλοκάκι που έχω πάντα μαζί μου για τα ποστάκια μου. Έπρεπε να απαντήσουμε με ένα ναι ή ένα όχι στα εξής ερωτήματα μεταξύ άλλων:

-Μερικές φορές με κυριεύουν κακά πνεύματα.(και μου φυτρώνουν κέρατα και σουβλερή κόκκινη ουρά)

-Μερικές φορές η ψυχή μου εγκαταλείπει το σώμα μου.(και που πάει καλέ;)

-Βλέπω γύρω μου ζώα, πράγματα κι ανθρώπους που άλλοι δε βλέπουν.(Η γάτα μου πάντως βλέπει, να ανησυχήσω γιατρέ μου;)

-Μου άρεζε να παίζω το «μαντηλάκι».(Η τυφλόμυγα είναι, ρώτησα)

-Κάποιος μου την έχει στημένη.

-Νομίζω ότι κάποιος συνωμοτεί εις βάρος μου.

-Πιστεύω πως με παρακολουθούν.

-Κάποιος προσπαθεί να με δηλητηριάσει.(και το κοριτσάκι στην «Έκτη αίσθηση» το έλεγε αλλά ποιος να το πιστέψει…)

-Μερικές φορές αισθάνομαι ευαισθησία στην κορυφή του κεφαλιού μου.

-Κάτι δεν πάει καλά με το μυαλό μου.

-Νιώθω πως άτομα του ίδιου φύλου με ελκύουν ΠΑΡΑ πολύ.(Άμα σας ελκύουν λίγο δεν πειράζει βρε αδερφέ…)

-Συνήθως ακούω φωνές χωρίς να ξέρω από πού έρχονται.(Η Αλέξια έκανε ολόκληρο χιτ με αυτή τη φράση και κανείς δεν την έβγαλε τρελή…)

-Κάποιος προσπαθεί να με ληστέψει.

-Όλα έχουν την ίδια γεύση.(αλλάξτε μάγειρα)

-Μου άρεζε «Η Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων».(Έβαλα ναι και το κρίμα στο λαιμό τους)

-Μερικές φορές η φωνή μου με εγκαταλείπει ή αλλάζει, παρόλο που δεν είμαι κρυωμένος.(Επίσης οι φίλοι με φωνάζουν Ντέιμιαν και στο κεφάλι μου έχω τατού 666)

-Μερικές φορές μου έρχονται παράξενες μυρωδιές.(ανάλογα ποιος κάθεται δίπλα μου, και γι’ αυτό εγώ φταίω δηλαδή;;;)

-Όταν είμαι μόνος ακούω παράξενα πράγματα.(Άμα τα ακούς με παρέα, κανένα πρόβλημα)

-Μου αρέσει να πηγαίνω σε χορούς.(μόνο άμα χορεύουν Γιάνκα)

-Δεν έχω δυσκολία στην κατάποση.

-Μου αρέσει να μιλώ για σεξ.(να μιλάς δεν πειράζει, να το κάνεις είναι κουσούρι)

-Συχνά κοκκινίζω στο λαιμό μου.(Όποιος βλάκας έγραψε αυτή την ερώτηση θέλω να μας εξηγήσει πως βλέπει το λαιμό του, και συχνά κιόλας)

-Μερικές φορές στις εκλογές ψηφίζω ανθρώπους για τους οποίους γνωρίζω πολύ λίγα πράγματα.(αυτό θα το εκλάβω ως ανέκδοτο)

-Μια φορά τη βδομάδα ή και συχνότερα είμαι πολύ ξεσηκωμένος.(no comments)

-Κάποιος ελέγχει το μυαλό μου.(ο Πλαγκτόν είναι από τον Μπομπ Σφουγγαράκη)

-Θα μου άρεζε να γίνω ραλίστας.(αεροπόρος θα γενώ…)

-Μου άρεζε να παίζω κουτσό.(δεν ξέρω αν έπρεπε να πω ναι στην τυφλόμυγα ή το κουτσό, ποιο θεωρείται πιο υγιές ψυχικά;)

-Τα σεξουαλικά πράγματα με αηδιάζουν.

-Δεν μου έρχεται να ουρήσω πιο συχνά απ’ ότι οι άλλοι.(μιας και όποτε βρισκόμαστε η πρώτη μας κουβέντα είναι πότε ούρησε ο καθένας για να μετρήσουμε τη συχνότητα)

-Είμαι ένας ιδιαίτερος απεσταλμένος του Θεού.(εγώ είμαι απεσταλμένος της άλλης πλευράς, οπότε είπα όχι)

-Φοβάμαι να βρεθώ σε ένα ντουλάπι.(άμα πεις ναι, είσαι κλειστοφοβικός, άμα πεις όχι, διαταραγμένος)

-Μου αρέσουν οι ανδρογυναίκες.(Άμα σ’ αρέσει καμιά μικρούλα χαριτωμένη όλα εντάξει)

-Δεν υποφέρω από πολύ ρέψιμο.

-Θα επιθυμούσα να κυνηγήσω λιοντάρια στην Αφρική.(και μαϊμούδες στο Ταμ Τουμ)

-Μου αρέσει να διορθώνω την κλειδωνιά μιας πόρτας.(αυτό είναι υπονοούμενο που δεν έπιασα;)

Μερικές φορές αισθάνομαι ότι όπου να’ ναι θα μου στρίψει.(ναι, προς το τέλος αυτού του ερωτηματολογίου κι εγώ έτσι το κόβω)

Μετά από όλα αυτά αγαπητοί, πέρασα και ψυχίατρο, που με ρωτούσε κάθε λογής βλακεία, και στο τέλος μου ζήτησε να τον πείσω ότι δεν είμαι τρελή. Του απάντησα λοιπόν ότι η μόνη επιλογή που έχει είναι να μου δώσει το χαρτί καλή τη πίστη, και να ελπίζει ότι δε θα με δει στις ειδήσεις να στραγγαλίζω κανένα παιδάκι.

Και ναι, πέρασα!

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κάλα έκανα λοιπόν κ δεν έσκασα το 30 ευροπουλάκια κ το έχω σε ένα κ.....χαρτο που όταν το πήρα στην ορκωμοσία η μάνα μου ρωτούσε "το πτυχίο πότε θα σας το δώσουνε??"
για τα ιατρικά που λες, story by lola, παει κατευθείαν στο νησί για τις εξετάσεις, μπαίνει μέσα, την ρωτά ο γιατρός έχετε περάσει κπ σοβάρη ασθένεια, όχι απαντά, κ της δίνουν το πιστοποιητικό για το διορισμό. τέλειο το σύστημα, δουλέυει κ ελέγχει άψογα :Ρ

Sophia Kollia είπε...

Όσο τρελά και αν σου φαίνονται όλα αυτά τα πράγματα, πρέπει να σκεφτείς αν όντως θέλεις να γίνεις μέρος ενός τέτοιου συστήματος. Όλο το δημόσιο έτσι δουλεύει δυστυχώς, έχεις κουράγιο να το αντιμετωπίζεις καθημερινά?
καλό διορισμό, τουλάχιστον θα έχεις σταθερό μισθό.

xaos είπε...

A ρε Μουκελάκι τι πλάκα έχεις?Πως τα λες?Γέλασα με τον τύπο στο λεωφορείο με τις λεοπαρ σαγιονάρες.Οσο για τις γραφιοκρατικές διαδικασίες αστα, βράστα.Αντε κοριτσάκι μου να τελειώνεις να "ξενοιάσεις".Υ Π Ο Μ Ο Ν Η....

moukelis είπε...

@Elpis καλά έκανες,πάγκαλα θα έλεγα.Σοβαρά,έτσι της είπαν;Εγώ διάβασα ότι μπορεί και να θέλουν όλα τα πιστοποιητικά από νοσοκομείο της περιφέρειάς σου,οποτε πήγα για να τα έχω έτοιμα.Άσε αυτό το συστημα είναι η τελειότητα προσωποποιημένη! :@Ρ

@Σοφία:Λυπάμαι,αλλά δεν σκέφτηκα ότι για να διδάσκω παιδιά που αγαπώ,θα έπρεπε να επωμιστώ ώρες ολόκληρες γραφειοκρατείας,μετά απο τέσσερα χρόνια Πανεπιστήμιο.Κακώς δουλεύει έτσι το σύστημα,και με το να αποδεχόμαστε τη μοίρα μας δεν καταφέρνουμε κάτι.Αλλιώς κι εμείς όταν γίνουμε μέρη του συστήματος,έτσι θα πρέπει να λειτουργούμε ως δημόσιοι υπάλληλοι;Και ο σταθερός μισθός δεν θα έπρεπε να θεωρείται πολυτέλεια...Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές,άμα βγουν τα κενά θα σε ρωτήσω ως πιο έμπειρη! :@)

@Υπομονή κάνω Χελωνάκι μου,μπορώ να κάνω κι αλλιώς;Ο τύπος με τις σαγιονάρες το πήγαινε φιρί φιρί,δε φταίω!Φιλάκια πολλά!

Αννα είπε...

Καλα εχω ξεραθει στα γελια!!!
Εμενα η εξεταση στον ψυχιατρο ειχε ως εξης...
Η πορτα ανοιχτη και αλλες 2 κοπελες μεσα. Μου λεει :Εισαι καλά;
Ναι του λεω εγω...
Υπεγραψε και τελος!!!

Ακτινολογος

-Δασκαλα εισαι;
-Ναι.
-Ναι;Κανονική; (οχι μαιμου..)
-Ναι.
-Τοσο μικρη;Μεσο εεε;;;;

Εγω ακτινογραφια + ψυχιατρο χρειαστηκα απο εξετασεις και αργοτερα εκανα και μαντου...

Να εχεις μαζι σου πτυχιο +ταυτοτητα επκυρωμενα και αν εισαι σε περιοχη σου χαρτι Οικογενειακης Καταστασης για να φαινεται η εντοπιοτητα.

Α και φωτογραφιες!!!
Εγω σαν ψωνιο τη μερα που διοριστηκα πηγα κομμωτηριο και μετα σε φωτογραφο..
...................................

Το πτυχιο εμας , μας το εδωσαν τη μερα της ορκωμοσιας μαζι με 3ετοιμα αντιγραφα και δεν σκασαμε μια!!!

Τωρα γενικα οσο αφορα το διορισμο το τι παιζεται δεν λεει...Απο την πρωτη χρονια που δουλεψα αναπληρωτρια ετρεχα με ενστασεις...
Φαντασου μαθαινα εγω οτι καναμε χαρτια για διορισμο , πηρα στην Πρωτοβαθμια και μου λενε "Που το ειδες;Εμεις δεν ξερουμε τιποτα"

Εκει λοιπον που κανεις βουτιες περνεις και φακελο με χαρτουρα...Εντελως ξαφνικα βγαινει η εγκυλιος και εχεις 4-5 μερες περιθωριο να τα κανεις...

Αντε ολα καλα θα πανε...Καλο διορισμο ευχομαι και μια καλη τοποθετηση!!!

Saigon & Baygon Inc. είπε...

Έλα ρε!!! Σοβαρά τέτοιες ήταν οι ερωτήσεις για το ψυχολογικό τεστ???
Και μη χειρότερα...
LOL

Φιλιά πολλά Νεραϊδάκι μου!


Λούζι

moukelis είπε...

@Αννιώ τα έχω όλα έτοιμα,φωτογραφίες,αντίγραφο πτυχίου,εξετάσεις...Νομίζω όμως ότι θα γίνουν οι αιτήσεις πριν πάω διακοπές,κάτι μου λέει ότι θα αρχίσουν τη Δευτέρα(έχω κανονίσει και λαϊκή,μη μου το χαλάσουν,χιχιχι).Σ'ευχαριστώ για τις ευχές!

@Λούζι δεν άντεξα να μην τις αντιγράψω για να σας τις δείξω!Καλά μιλάμε πήγα με μια συνάδελφο,και δε μας άφηναν να μιλάμε και μεταξύ μας.Μα άμα δε μιλήσουμε πως θα συγκρίνουμε πόσο συχνά ουρούμε καλε;;;
Φιλάκια πολλά. :@)

Crazy Tourists είπε...

Α ρε moukelaki!!! Να μην ξέρεις τι είναι το μαντηλάκι;
Τι ερωτήσεις είναι αυτές ρε συ; Άσε τα άλλα, αυτό το "κάτι δεν πάει καλά με το μυαλό μου" ποιος το απαντάει με ναι; Δηλαδή αν εγώ πιστεύω ότι είμαι ο Ναπολέοντας, θα πιστεύω ταυτόχρονα ότι το μυαλό μου έχει πρόβλημα;
Υπομονή με τα τρελά!! Με το καλό να διοριστείς!!! :)

Τρελοτουρίστρια

Unknown είπε...

ειμαι στο γραφειο και κρατιεμαι με το ζορι να μη γελασω δυνατα και μ' ακουσουν.
τρελο γελιο...
οτι να'ναι αυτο το τεστ.
lol
:-)
φιλακια

manolito είπε...

Βρε μήπως του καλοάρεσες του δόκτορα ζιβάγκο και προσπαθούσε να σε κρατήσει περισσότερη ώρα μαζί του;!!!
Τί παλαβά είναι αυτά; Μπράβο για την υπομονή σου!

moukelis είπε...

@Τρελοτουρίστρια που να το ξέρω καλέ το μαντηλάκι;;;Χάθηκε ο κόσμος να το γράψουν τυφλόμυγα;Άμα νομίζεις ότι είσαι ο Ναπολέοντας αγαπητή,θα το έχεις γράψει στα στοιχεία σου,οποτε δε νομίζω να σε αφήσουν να αποτελειώσεις το τεστ!χιχιχι...Ευχαριστώ για τις ευχες,από το στόμα σας και στου Υπουργείου το αυτί!

@Βοηθέ άστα,φαντάζεσαι τον Άρχοντά σου να πρέπει να απαντήσει σε 568 ερωτησεις,και μετα να περάσει τρελογιατρό,και μετά να πάει σπιτι να καθαρίσει τον Σειριο;Τώρα που το σκέφτομαι,ουρεί πιο συχνά από ότι άλλοι,οπότε έπρεπε να τον παω κι αυτόν στον τρελογιατρό. :@Ρ

@Μανολίτο ήταν ο μακαρίτης ο Φρόιντ σε νέα έκδοση!Με το που τον είδα,παραλίο να τον αποκαλέσω Σογκμουντ! lol
Και να φανταστείς ότι αυτό το πέρασαν και το περνούν όοοοοοοολοι οι εκπαιδευτικοι...

Crazy Tourists είπε...

Καλέ άλλο το μαντηλάκι άλλο η τυφλόμυγα!! Τσ τσ τσ!!! Τίποτα δεν ξέρεις πια!!
Σιγά μην το πάρουν χαμπάρι!! Μια χαρά θα το τελείωνα το τεστ και θα έδινα και ωραιότατες απαντήσεις!!
πχ.
"Όταν είμαι μόνος ακούω παράξενα πράγματα"...Μπα, εγώ όχι αλλά η φίλη μου η Jeanne κάτι μου έλεγες τις προάλλες ότι της ψιθίριζε κάποιος, Θεός...Δεν καλοκατάλαβα...
"Κάποιος ελέγχει το μυαλό μου"...Η Ιωσηφίνα θα είναι...Με έχει βάλει στο βρακί του αυτό το καρίτσι!!
Πολύ μ' αρέσει η ανάρτησή σου όπως καταλαβαίνεις!! :P
Φιλιά πολλά!!
Καλό βράδυ!

Τρελοτουρίστρια

ΥΓ. "Είμαι ένας ιδιαίτερος απεσταλμένος του Θεού"...Α πα πα!! Καλέ μην του πείτε ότι ήρθα...Σκαστός είμαι!!

moukelis είπε...

Τρελοτουρίστρια βλέπω το κατέεις ε;Κι εσύ δικιά μας,με τρελόχαρτο;;;χιχιχι...Αυτη μου ειπε ότι είναι η τυφλόμυγα,που να ξέρω καλέ ότι είναι άλλο παίγνιον;Πάντως με τέτοιες απαντησεις θα το περνούσες σίγουρα το τεστ... :@Ρ

Αννα είπε...

Οντως λλο παιχνιδι η τυφλομυγα και αλλο το μαντηλακι...
Παντως οσο διαβαζω ξανα τις ερωτησεις τοσο ξεραινομαι στα γελια...

kihli είπε...

καλά τις ερωτήσεις γενικά δεν τις σχολιάζω....απο πού να αρχίσεις και πού να τελειώσεις...(θυμόσαστε τις παλιές ερωτήσεις για να βγάλεις βίζα για Αμερική? "μήπως είστε τρομοκράτης?"!)

τώρα...αυτό το αν σε έλκει το ίδιο φύλο ή το άλλο ή και τα δυο μαζί και η κοπριά στα λάχανα...τί τους κόφτει??!!! ;)

moukelis είπε...

@Άννα κι εγώ που να το ξέρω;Πάντως για να μην το ξέρω δεν το έχω παίξει.Εγώ να δεις γέλιο όταν τις απαντούσα...

@Kihli:Καλώς μας ήρθατε,το Φάντασμα του Πρίγκηπα Γελαστρόνι σας χαιρετά και ηχεί τη σάλπιγγα για τα μικρά σας πριγκηπόπουλα. :@)
Δεν ξέρω τι τους κόφτει,πάντως άμα δε σε ελκύει ΠΟΛΥ,κανενα προβλημα.Δηλαδη άμα βλέπεις καμιά στο δρόμο και σ'αρέσει,όλα καλά,αρκεί να μην τη βάλεις και κάτω βρε αδερφέ! xaxaxa ανεκδιήγητοι είναι...

Σοφία είπε...

Όταν κάνεις τέτοια ποστ να βάζεις ένα warning στην αρχή, γιατί το διάβασα απρόσεκτα (πίνοντας πορτοκαλάδα) και κόντεψα να πνιγώ από τα γέλια! Κρίμα είναι να πάω από ...μπλογκ πάνω στο άνθος της ηλικίας μου!

Το πτυχίο σε πάπυρο δεν το πήρα ποτέ. Λυπήθηκα να δώσω τόσα χρήματα σε μια εποχή που δεν τα είχα και τώρα που τα έχω αποφάσισα ότι τελικά δεν μου λείπει :-)

anamella είπε...

Καλά γέλασα με όσα αφηγήθηκες !!!
Αλλά αυτό με τον ψυχίατρο !!!
καλό Σ/Κ

moukelis είπε...

@Σοφάκι μου συγνώμη,δεν το έκανα εξεπίτηδες!:@Ρ Ειδικά τώρα που περιμένω να πας Σκωτία για να μας κάνεις ανταπόκριση(και Ιρλανδία σκέφομαι,κάνε κι από εκεί μια βόλτα...:@Ρ)
Μπλε Φάντα πίνεις πάλι;Το πτυχίο καλά έκανες και δεν το πήρες σε πάπυρο,όποτε θες να σου φύγει ο καημός,να σου στείλω μια φωτογραφία να βλέπεις το δικό μου! :@D

@Αναμέλλα μου τι να κάνουμε,και ψυχίατρο περάσαμε,και σαράντα κύματα περάσαμε,ας μας έρθει αυτή η τοποθέτηση επιτέλους να τελειώνουμε! Καλό Σαββατοκύριακο!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Καλά όταν διαβάζω οτι έρχεσαι Θεσσαλονίκη και δεν περνάς ..συγχίζομαι, κακόοοοοο κορίτσι!

moukelis είπε...

Αχτιδούλα μου ήταν ταξίδι εξπρές,για τα χαρτιά και για τρεξίματα,αλλιώς θα κανόνιζα να βρεθούμε σίγουρα...Τώρα καλέ περιμένω εσάς να μου έρθετε όπου με στείλουν! :@)

Nathalie είπε...

Ήδη μου είχες πει τα περισσότερα και είχα μείνει κάγκελο. Αλλά αυτό με το τεστ ήταν το αγριοκέρασο στην τούρτα.. Επιστήμονες σου λέει μετά! Καλά κουράγια ;)

moukelis είπε...

Άσε Ναταλίτσα μου,όπως το είπες,το αγριοκέρασο...σε μια τούρτα βλακείας.Ευχαριστώ,θέλω να πιστευω ότι η ταλαιπωρία τελείωσε,άντε ένα κουράγιο για τα αποτελέσματα και τη μετακόμιση και τέλος!

Nathalie είπε...

A! Kαι θα είμαι Πήλιο από αύριο, στον Άη- Γιάννη.. Είναι κοντά σε σένα;

moukelis είπε...

Διακοπούλες;Ο Αη-Γιάννης είναι κομμάτι μακριά κοριτσάκι...Αλλά αν σταματήσετε για κανένα καφεδάκι Βόλο,θα σε περιμένω με χαρά!

Σοφία είπε...

Α πα πα Ιρλανδία δεν πάω, εκεί κάνει κρύο και βρέχει συνέχεια (16 βαθμούς έχουν στο Δουβλίνο αυτή τη στιγμή, το βράδυ θα έχουν 10). Αν είναι να βλέπω βροχή και σύννεφα, καλύτερα να μείνω εδώ που είμαι. Η Σκωτία προκύπτει εξ (επαγγελματικής) ανάγκης, αλλιώς ούτε κι εκεί θα πήγαινα, αλλά εννοείται πως θα κάνω σχετικό ποστ όταν πάω :-)

Λουκρητία είπε...

Καλά, και αν ήσουν στ αλήθεια τρελέγκω και άκουγες φωνές, θα τους το έλεγες;
Τώρα αυτό το τεστ είναι αξιόπιστο;

Ελεος δλδ.
Αντί να παιρνουν αίμα και να ελέγχουν για ναρκωτικά και αλκόολ, ρωτάνε μαλακίες.
Ακου αν θα κυνηγούσες λιοντάρια στην Αφρική!

moukelis είπε...

@Σοφάκι όπως και να'χει εμείς την ανταποκριση σου θα την περιμενουμε!

@Λουκρητία μου τι να σου πω...Περιμένουν να τους πεις μάλλον ότι είσαι ο Ναπολέοντας.Πάντως λιοντάρια στην Αφρική δε θα κυνηγούσα. :@)