Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Let it…whatever…

Έχω να ανακοινώσω με χαρά ότι η κακοκαιρία του Σαββατοκύριακου έπληξε και την Κάλυμνο! Τουτέστιν, έβρεξε, σηκώθηκε αέρας και… χιόνισε για τριάντα ολόκληρα δευτερόλεπτα, κάνοντας τους ντόπιους να μονολογούν ότι γίναμε Σουηδία (ναι, το άκουσα κι αυτό στο σούπερ μάρκετ) και διαλύοντάς τους το misconception ότι είμαστε παράρτημα της Νοτίου Αφρικής. Βέβαια δε νομίζω να ήταν ακριβώς χιόνι αυτό που έριξε, έμοιαζε περισσότερο με ψιλό χαλάζι, αλλά έχουν περάσει και δέκα χρόνια από την τελευταία φορά που ο μεγαλοδύναμος δοκίμασε για πρώτη φορά να βάλει μπροστά την επιχείρηση «χιόνι-Κάλυμνος» οπότε μπορεί να το έχει ξεχάσει κιόλας το άθλημα.

Κατά τα άλλα η Βανδή παραπονιέται διαπασών ότι ο ζουμπουρλός καλοντυμένος μεσιέ, γνωστός κι ως Αη-Βασίλης, της δημιουργεί στερητικό σύνδρομο (αυτό το πράγμα με μας τους Έλληνες να ρίχνουμε πάντα το φταίξιμο στους άλλους δεν θα το χωνέψω ποτέ),στις βιτρίνες των καταστημάτων ποζάρουν έλατα με χρωματιστές μπάλες, και στο λατρεμένο μας ταχυδρομείο μπήκε ήδη το κουτί ντυμένο με κόκκινο χρυσόχαρτο που μαζεύει τα γράμματα για τον Αη-Βασίλη. Με λίγα λόγια, τα Χριστούγεννα έρχονται! Αν και συνήθως φέρνουν μαζί τους μια μίνι μελαγχολία, φέτος τα περιμένω με μεγάλη χαρά. Έχω όλα όσα χρειάζονται για ένα επιτυχημένο πακέτο Merry Christmas.Υγεία: τσεκ (όπως λέει κι ο λατρευτός Πρόβατος). Αγάπη: τσεκ. Αγαπημένους ανθρώπους: τσεκ. Μούκο: τσεκ. Αιλουράκια που αγαπώ πολύ: τσεκ. Ε εντάξει, μπορεί να μην έχουμε και το check με το ποσό που θα έπρεπε στο μισθό ή στο δώρο Χριστουγέννων, αλλά έχουμε όλα τα υπόλοιπα, και είναι αρκετά.

Χαρούμενα Χριστούγεννα λοιπόν σε όλους, να περάσετε όμορφα,να αγκαλιάσετε τους αγαπημένους σας,να φάτε πολλά γλυκά,και να χαρείτε με όλη σας την καρδια.

Υ.Γ.Παραλίγο να το ξεχάσω,ήθελαν να σας ευχηθούν:

6 σχόλια:

Besixdouze είπε...

Το δώρο στον μισθό είναι από τα τελευταία που μας νοιάζει αν θα γίνουν τσεκ! Αν υπάρχει υγεία και αγάπη τα Χριστούγεννα είναι μαγικά!

Πολύ όμορφη ανάρτηση και γλυκιά μελωδία!

Crazy Tourists είπε...

Κάποιος βρήκε το νόημα της ζωής!!
Καλές γιορτές να έχουμε! Γεμάτες αγκαλιές!

Τρελοτουρίστρια

Kallia είπε...

Καλά Χριστούγεννα!! Να απολαύσεις αυτές τις γιορτές με όλα σου τα "τσεκ" (τα οποία είναι ίδια με τα δικά μου κ ανυπομονώ να τα ζουλήξω γιατί τα δικα μου είναι μακριά) και πολλά-πολλά μουσουδοφιλάκια στα αιλουράκια σου!! (Οι αδυναμίες δεν κρύβονται..)

moukelis είπε...

@Besixdouze σε εχουμε καλωσορισει;Αν οχι,το Φαντασμα του Πριγκηπα Γελαστρονι σε χαιρετα. :-)
Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια,κι ευχομαι και τα δικα σου Χριστουγεννα να ειναι μαγεμενα!

@Τρελοτουριστακια τις ευχες μου και μια αγκαλια στο τρελογατο σας!
Υ.Γ.Τελη Γεναρη εχουμε Εκθεση στην Αθηνα,θα μας καταδεχτειτε να σας γνωρισουμε επιτελους απο κοντα;

@Kallia σου ευχομαι να γατοζουληξεις συντομα και να μη σε πιασει γατοστερηση,ειναι ατιμο πραγμα... :-Ρ Μουσουδοφιλα εδοθησαν. :-)

Ανώνυμος είπε...

Καλα Χριστούγεννα! Με υγεια και αγαπημένους ανθρώπους είναι πάντα όμορφα.

moukelis είπε...

@Meniamenia καλως μας ηρθες,το Φαντασμα του Πριγκηπα Γελαστρονι σε χαιρετα! :-)
Πολλες ευχες και σε σενα,ελπιζω να εχεις ο,τι επιθυμεις για ευτυχισμενα Χριστουγεννα!