Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2007

Οι Μούκοι πάνε Λονδίνο!

Μετά την υπερπαραγωγή «Οι Μούκοι πάνε Παρίσι», η Moukoi Productions σύντομα κοντά σας με τη νέα παραγωγή που θα σπάσει ταμεία, «Οι Μούκοι πάνε Λονδίνο».

Σύντομη περίληψη
: (προσοχή, ακολουθεί spoiler) Οι Μούκοι, μετά από την επιτυχημένη τους περιήγηση στο ρομαντικό Παρίσι, συνεχίζουν την περιοδεία τους στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Επόμενος προορισμός τους, η πρωτεύουσα της Ιγκλατέρας (είδα και Elizabeth προχτές…), το κοσμοπολίτικο Λονδίνο. Οι Μούκοι θα πρέπει να διασχίσουν αμέτρητα χιλιόμετρα δια ξηράς και θαλάσσης, με μια στάση για διανυκτέρευση και αποχαιρετισμό στη Θεσσαλονίκη, όπου ένας εκ των Μούκων θα φιλοξενηθεί στο σπίτι γνωστού γυφτακίου, για να απολαύσουν το ομιχλώδες αγγλικό τοπίο. Κατά τη διάρκεια τα παραμονής τους θα επισκευθούν το ατμοσφαιρικό αββαείο του Westminster,τα-κλασσικά- Big Ben και London Eye,το County Hall,θα περιδιαβούν την Trafalgar Square για να πουν ένα γεια στον κ. Νέλσονα, θα δουν πολλά πολλά μουσεία και πινακοθήκες, ένα παλιό νεκροταφείο για να βγάλει φωτογραφίες ο μικρός Μούκος,θα περπατήσουν στα χνάρια του Τζακ του αντεροβγάλτη, θα ψωνίσουν δωράκια και μπιχλιμπίδια από το Portobello (ναι, ναι, από εκεί κοντά που μένει ο Χιου στο «Μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλ»),θα φωτογραφηθούν με διάσημους στο Madame Tussaud's, θα δουν από κοντά το θέατρο του Shakespeare,και πολλά άλλα που δεν παρατίθενται για να αποφευχθεί το λιντσάρισμα του συγγραφέως από κακεντρεχείς που ζηλεύουν. Στη συνέχεια, θα γευματίσουν σε αγγλικές pubs και θα βγουν πολλές φωτογραφίες σε πανηγύρια για να σας τις δείξουν μετά που θα γυρίσουν και να μην παραπονιέστε.
Trivia:Ο Μούκος σήμερα αγόρασε βαλίτσα, κασκόλ και ποικιλόχρωμο σκούφο, ασορτί με γουστόζικα γάντια, για να μην κρυώνει στους παγωμένους λονδρέζικους δρόμους. Οι βαλίτσες έχουν αρχίσει να ετοιμάζονται, τα πουλόβερ να διπλώνονται και τα βιβλιαράκια για απελευθέρωση να καταχωρούνται (ε θα πήγαινα ως εκεί χωρίς να αφήσω κανένα βιβλιαράκι ελεύθερο; )Βάσιμες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα γυρίσματα της ταινία ξεκινούν στις 18/12 και θα λήξουν στις 22/12.Ο σκηνοθέτης της ταινίας, που έγραψε και το σενάριο και κανόνισε τις τελευταίες οδηγίες, ανέφερε σε πρόσφατη δήλωσή του ότι όλα βαίνουν καλώς και έχει ρυθμίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια ώστε να μην κινδυνέψει (να χαθεί) κανείς από τους πρωταγωνιστές, και ειδικά ο μικρός και ανυπεράσπιστος μούκος.
Όσοι από τους αναγνώστες ανυπομονούν να δουν την ταινία στις αίθουσες, παρακαλούνται να γράψουν τις ευχές τους για ασφαλή επάνοδο των Μούκων στα πάτρια εδάφη στο βιβλίο επισκεπτών. Όσοι είναι κακεντρεχείς και ζηλιάρηδες, και επιθυμούν διακαώς να βλάψουν τους Μούκους, παρακαλούνται να πάρουν χαρτάκι προτεραιότητας, και να μη χαλάνε την ουρά.
Καλό μας ταξίδι!

27 σχόλια:

fish eye είπε...

με ολη μου την καρδια πολυ πολυ καλο σας ταξιδι..τα καλυτεροτερα χριστουγενα να μας διηγηθειτε..φιλιαααα

moukelis είπε...

Ευχαριστούμε φεγγαράκι,θα σας μεταφέρουμε λεπτομερως τις καλύτερες ιστορίες γυρίζοντας. φιλιαααα

Στοχαστης είπε...

Ελα μωρε με το Λονδινο τωρα, τελειως passe, δεν λεει και πολλα. Ασε που θα εχει ολο κόσμο, ευκαιρια για βομβιστικη επίθεση, ολο χώματα και τρυπες θα ειναι για τις ετοιμασιες για τους Ολυμπιακους του 2012, αφισες και σταντ απο μεγάλες πρεμιερες θα πλημμυριζουν το πεζοδρόμιο, χάλια χάλια...

Ωστόσο, ως επίδειξη μεγαλοψυχιας θα ευχηθω να περάσετε όσο καλυτερα γινεται σ'αυτη την κολαση, σ'αυτο το ελεεινο μερος κι ελπίζω να φτάσουνε τα φιλμ του μικρου μουκου για φωτογραφιες και η υπομονη του μεγάλου μουκου! Χιχι!!!

Να περασετε τελειαααααααααααα!!!!!

moukelis είπε...

Εσείς τώρα είστε με το ένα πόδι στην ουρά με τις ευχές,και με το άλλο στην ουρά για τη δολοφονία;;;

Natassa είπε...

σύμφωνα με την Σοφία κάνει μεγάλο ψοφοκρυο στο Λονδίνο, συμβουλεύει δε, να πάρετε μάλλινους σκούφους
,... εγώ αν και ζηλεύω ... τελείως λέμε τώρα, θα αρκεστώ στην υπερπαραγωγή σας και σας εύχομαι να περάσετε υπέροχα ονειρεμένα και να γυρίσετε με το καλό στα πάτρια εδάφη !!!
καλά Χριστούγεννα !!!!!!!!!!!!!!

moukelis είπε...

Ευχαριστουμε πολύ,παρακολουθούμε τη Σοφία και οι σκούφοι έχουν ήδη αγοραστεί ΚΑΙ δοκιμαστεί,βεβαιαως βεβαιως.
Καλές γιορτές και σε σας,αν και θα γυρίσουμε πριν τα Χριστούγεννα!

cropper είπε...

Καλό σας ταξίδι, καλά να περάσετε και καλήν επάνοδο. Άντε, ξεμυαλισμένη με τις διεθνείς υπερπαραγωγές, έχουμε γυρίσματα και στο παλιό σινεμά.

ZouZouna είπε...

Καλό ταξίδι μουκάκια και να προσέχετε γενικώς και αορίστως ! φιλιά και αγκαλιές

moukelis είπε...

@Cropper:Γυρίσματα στο παλιό σινεμά ε;Θα φροντίσω να κλείσω για την πρεμιέρα σας τότε.Ευχαριστούμε!

@Κερασοζουζούνα:Θα προσέχουμε,θα προσέχουμε,μην ανησυχειτε.Φιλάκια!

Άκης είπε...

Καλές γιορτές και κοιτάχτε να περάσετε όσο πιο καλά γίνεται!!

moukelis είπε...

Καλές γιορτές επίσης Άκη,καλή υπομονή στη δουλειά...;@)

Γκρινιάρης είπε...

Καλό ταξίδι και καλά να περάσετε! Το πρόγραμμα φαίνεται αρκετά γεμάτο, εύχομαι να τα δείτε όλα όσα θέλετε! Απ' ότι φαίνεται είστε και τυχεροί και παρ'όλο το αρκετό κρύο, ο καιρός είναι dry και γενικά καλός.

Υ.Γ. Δε μας φαίρνετε και τίποτα μελομακάρονα; Γιατί οι προμήθειες που έφερα πριν μια βδομάδα εξαντλήθηκαν, και πως θα βγάλω τη βδομάδα που μας έρχεται; :P

moukelis είπε...

Ου,όσα θέλετε!Δώστε μας ραντεβού για την παραλαβή ό,τι λιχουδιών θέλετε από τα πάτρια εδάφη!Ευχαριστούμε για τις ευχές Γκρινιάρη! :@)

anamella είπε...

Παιδιά σας εύχομε καλό ταξίδι και να περάσετε όσο πιο όμορφα μπορείτέ,Καλά Χριστούγεννα, με πολύ αγάπη και ωραίες στιγμές !!!
Σαν μαμά σας λέω τα καθέκαστα:Να
προσέχετε μην κρυώσετε, να πάρετε ζεστά ρούχα, προσοχή στους κλέφτες,
να τρώτε καλά,να κοιμάστε νωρίς γιατί το πρωί έχει ξεναγήσεις, μην χάνετε το πρωινό γιατί σας κρατάει όλη μέρα,προσοχή μην χαθήτε και μείνετε εκεί,να με παίρνετε τηλέφωνο, και έχω πολλά ακόμα αλλά άμα τα πω θα με βρίσετε !!!!!
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!

moukelis είπε...

Μαμά...;;;Ω Θεε μου,πολλαπλασιάζονται;Δωσε μου καλέ το κινητό σου να σε παιρνουμε μετά τις μαμάδες μας!Θα ντυνόμαστε,θα τρώμε,θα προσέχουμε,και δε θα παίρνουμε καραμέλες από αγνώστους.Υποσχόμαστε μαμά Αναμέλλα!(Ήταν από τις πιο γλυκές ευχές,κι ας φοβήθηκα στην αρχή ότι μπήκε η μαμά μου στο σώμα σου.)Ευχαριστούμε! :@)

xaos είπε...

Τέλεια! Μπράβο και καλή απελευθέρωση βιβλίων.Να περάσετε καλά και περιμένουμε φωτό.Καλές γιορτές μουκελάκι!!

Crazy Tourists είπε...

Καλό ταξίδι παιδιά!!! Να περάσετε τέλεια!!
Περιμένουμε την ταινία!!!

Σοφία είπε...

Να περάσετε τέλεια!!

anamella είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ


ΝΑ ΤΑ ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ???????????

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ !!!!!!!!!!!1

Σοφία είπε...

Γυρίσατε; Ελπίσω να μην κολλήσατε στο Λονδίνο λόγω ομίχλης!!

Χαμένος είπε...

Γυρισαμε απλα ο υπναρας κοιμοταν χθες την μιση μερα...
Ενταξει ηταν τελεια ιδιως την πρωτη μερα που πηγαμε στο νεκροταφειο που ειναι λιγο πιο εξω αλλα θα σας το πει ο αρμοδιος καθως υπαρχει πλουσιο οπτικοακουστικο υλικο.
Ευχαριστουμε για τις ευχες σας και ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!

moukelis είπε...

Καλημέρα σε όλους!
Γυρίσαμε καλέ,χτες,μετά από πολλές πολλές πολλές καθυστερήσεις και ταλαιπωρία.Ήταν πολύ ωραία,και σύντομα θα σας αφηγηθώ κάθε μέρα χωριστά,με τη συνοδεια πλούσιου οπτικοακουστικού υλικού,όπως είπε κι ο μούκος.
Εσύ πως την είδες,αναλαμβάνεις και απαντήσεις στα σχόλιά μου;Και με λες και υπναρά,να γίνω ρεζίλι στους αναγνώστες μου...Τς τς τς...
@Anamella:Να μας τα πεις,έλα κι από το σπίτι,δίνω βιβλιαράκια στα παιδάκια που μας λένε τα κάλαντα,και χριστουγεννιάτικα ζαχαρωτά. ;@)
@Σοφία:Ευχαριστουμε για το ενδιαφέρον,μην έχεις την έγνοια μας,προλάβαμε και φύγαμε πριν την ομίχλη,μάλλον στο τσακ από ότι φαίνεται! :@)

melomenos είπε...

καλώς ήρθες!
καλά σου Χριστούγεννα

anamella είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ ΜΟΥΚΟΙ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!

A Girl Called Clementine είπε...

nomizo epistrepsate!!!

peite ta oooollla moukoi!! kai ego epestrepsa proxtes apo athina kai tora vriskomai se lithargo giati dio meres den exo koimithei katholou mono xoreyo lol

cart postal :(

zero2one είπε...

Άργησα να διαβάσω την ανάρτηση και τα γυρίσματα μάλλον έχουν ολοκληρωθεί (θα είστε στο ...μοντάζ τώρα (-;).

Ελπίζω να περάσατε υπέροχα και εύχομαι εμπορική επιτυχία που να δικαιολογήσει και επόμενα σίκουελ (((-:

moukelis είπε...

@Clem:Ορίστε καλέ,έφτασε η κάρτα σου,έτσι θα σε αφήναμε;Θα τα πούμε όοοολα σε μερικές μέρες,να τελειώσουν τα εορταστικά πρώτα και μετά.

@zero2one:Ναι τώρα είμαστε στο κόψε ράψε,σας ετοιμάζουμε αναλυτικό ποστ λίαν συντόμως!Περάσαμε πολύ ωραία...Οπότε προβλέπεται και σήκουελ! ;@)