Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2008

Εδώ είμαστε!

Έχω καιρό να σας γράψω νέα μας, αλλά μου έπεσαν πολλά. Ξέρετε, συνήθως όλα τα περίεργα, απρόβλεπτα και δυσάρεστα πράγματα σου συμβαίνουν σε καιρούς που δεν μπορείς να τα αντιμετωπίσεις. Και όλα μαζί.
Βρίσκομαι λοιπόν στην Κάλυμνο. Είμαι εδώ σχεδόν από τον δεκαπενταύγουστο, με ένα μικρό διάλειμμα δέκα ημερών που πήγα στη Ρόδο για τα ΠΕΚ. Ωραία είναι (σας χρωστάω ένα αναλυτικό φωτορεπορτάζ),οι άνθρωποι καλοί και φιλόξενοι, και το νησί, αν και απομακρυσμένο, έχει περισσότερες παροχές από ότι περίμενα. Φτάνοντας βέβαια με το αεροπλάνο αντίκρισα έναν τόπο κατάξερο, με καφέ λόφους και βράχια, ενώ μια κηλίδα από σπίτια εκτείνονταν σε σχήμα κλεψύδρας. Αποφάσισα να μην βάλω τα κλάματα, και μαζί με τη μαμά που ήρθε να βοηθήσει στη μετακόμιση, ξεκινήσαμε να δούμε το σπίτι. Ευτυχώς δεν ταλαιπωρηθήκαμε, ήταν αυτό ακριβώς που ψάχναμε, και στρωθήκαμε στη φασίνα για να το ετοιμάσουμε. Κάναμε τα απαραίτητα ψώνια, γεμίσαμε το ψυγείο... Όλα καλά. Δε θα μπω σε σχολείο φέτος, γιατί δεν υπήρχαν θέσεις ούτε στην Δευτεροβάθμια ούτε στην Πρωτοβάθμια, και θα μείνω σε γραφείο. Ευτυχώς είναι κοντά στο σπίτι και δεν χρειάζεται να διανύω μεγάλες αποστάσεις. Λίγες μέρες αφότου μετακόμισα, παρέλαβα την παρέα μου, τη μικρή μας Μόιρα, και μετά από ένα μήνα περίπου, τον αρχιμαφιόζο Σείριο. Η άφιξή του ήταν επεισοδιακή, θα σας τη γράψω στο επόμενο ποστ. Για δείτε πως μεγάλωσαν...

Είμαι λίγο υποτονική γιατί ταλαιπωρήθηκα πολύ με την τοποθέτηση, και δεν έχω και πολλά κέφια. Υπόσχομαι ότι στο επόμενο ποστ θα επανέλθω δριμύτερη και θα σας διπλώσω από τα γέλια. Εξάλλου αυτό δεν είναι μουκοποστ, ενημέρωση είναι για να μην ανησυχείτε πού χάθηκα.
Σας ευχαριστώ όλους και όλες για τις ευχές και την έγνοια σας... Είναι ωραίο να νιώθεις ότι κάποιοι σε σκέφτονται, κι ας μην σε έχουν γνωρίσει ποτέ, σου δίνει κουράγιο και μια νότα αισιοδοξίας.Λίγο εσείς,λίγο ο Ζακ που μας δείχνει ότι η ζωή είναι όμορφη αν τη δεις από τη σωστή οπτική... Αναμένετε στις οθόνες σας...

11 σχόλια:

Sophia Kollia είπε...

Όλα έτοιμα λοιπόν, για μια μουκοχρονιά μακρυά από την Αττική. Σίγουρα θα περάσεις καλά. Καλή χρονιά, και υπομονή για την προσαρμογή.

moukelis είπε...

Ευχαριστω πολυ πολυ!Ετσι κι αλλιως μακρια απο την Αττικη ημουν,οποτε δεν μου κανει αισθηση. :@)

DaNaH είπε...

Εύχομαι η εγκατάσταση σου εκεί να είναι ομαλή και να εγκλιματιστείς εύκολα! Ευτυχώς έχεις και τις δύο ομορφιές για συντροφιά! Τι κουκλιά που είναι! :)

Σοφία είπε...

Άντε βρε παιδί μου και έλεγα πού χάθηκες!!!

Τα γατιά απίστευτα - και τα δύο!

Υ.Γ. Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα;

anamella είπε...

Καλησπέρα
Με λίγα λόγια τακτοποιήθηκες !!!!
Καλή διαμονή στην Κάλυμνο
Τα γατιά τι τα ταίζεις ?????
Μεγάλωσαν !!!

Unknown είπε...

Πολυ χαρηκα που ειδα νεα σου!

τα γατια σου οσο μεγαλωνουν γινονται κ ομορφοτερα!
κι ο δικος μας μεγαλωσε εγινε ενας κουκλος.

ωστε σε γραφειο ε?
καλυτερα για αρχη πιο χαλαρα!

ρωτησα στο γραφειο που κανει πρακτικη η Νατασα για να'ρθω Καλυμνο.
με αεροπλανο 330 και κατι ευρω με τους φορους απο Θεσσαλονικη.
ακτοπλοϊκα για την ημερομηνια που ρωτησα (15-17 Νοεμβρη) δεν ειχε πλοιο, τουλαχιστον ακομα μπορει να βγαλουν αργοτερα.

φιλακια πολλα

Υ.Γ. πετυχα εναν που το εκανα εγγραφη για το συνεδριο που λεγοταν Μουκελος καλο ε?

mafaldaQ είπε...

Ελπίζω να τελειωσαν οι παράλογες περιπέτειες πλέον :)! Πολύ κουκλάκια και τα δυο!

Ανώνυμος είπε...

θεωρω λιγο πικρα που εισα τελικα στο γραφειο μονο. αλλα μου θυμιζεις τρελα την κολλητη μου ετσι ακριβως αισθανθηκε κι αυτη μολις προσγειωθηκε στο νησι. μεταααααα...δεν ηθελε να φυγει!!

Ανώνυμος είπε...

Άντε βρε κορίτσι, μας έλειψες! Τα γατόνια κουκλιά!... Και μόνο που τα έχεις εκεί μαζί σου, θα φτιάξει το κέφι σου θα δεις :))
Φιλιά, καλή δύναμη!

xaos είπε...

Αντε βρε Μουκελάκι, που χάθηκες?Δεν σου λείψαμε?

Panigirtzou είπε...

Καλή προσαρμογή στο νέο ξεκίνημα λοιπόν! τα γατούλια σου πανέμορφα!