Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα!

Φλέρταρα χρόνια με την ιδέα, έκανα υπομονή μέχρι να τακτοποιηθώ, έκανα όνειρα για τη λειτουργία του με ανθρώπους που εκτιμούσα, ερεύνησα πολύ καιρό τις φυλές, τα μυστικά, τις δυσκολίες, γνώρισα ανθρώπους που το έχουν επιχειρήσει, χάζευα γέννες στο διαδύκτυο,ζύγισα τα υπέρ και τα κατά, έκανα τον απαραίτητο προϋπολογισμό, και μερικούς μήνες μετά, το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα!

10 σχόλια:

zero2one είπε...

Είναι πολύ όμορφο να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα! Και τώρα το ζεις! Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα.

Είμαι λίγο συγκινημένος, σκέφτομαι τα δικά μου όνειρα και τι κάνω γι' αυτά. Θα είσαι ένα από τα φωτεινά παραδείγματα που έχω στο μυαλό μου!

moukelis είπε...

Ειναι τόσα τα αρνητικά πράγματα που συμβαινουν δυστυχως γυρω μας και μεσα μας,που πρεπει κανεις να κρατιεται απο τετοια ονειρα,ακομα κι αν αυτα φαινονται γελοια ή μηδαμινα σε καποιους.
Σου ευχομαι συντομα να κανεις τουλαχιστον καποια απο τα ονειρα σου πραγματικοτητα,αν όχι όλα,εισαι ενας απο τους ανθρωπους που σιγουρα τους αξιζει! :@)

Ανώνυμος είπε...

ναι είναι πράγματι μοναδικό να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα!

με το καλό!

Unknown είπε...

!!!!!!!!!

Δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν εκτροφεία γατών στην Ελλάδα - και να φανταστείς ότι τις λατρεύω!... Ή μήπως αυτό είναι το πρώτο;

Το όνομα και η ιστοσελίδα είναι πανέμορφα! :) Καλή επιτυχία!

elpis είπε...

ααα δλδ. αυτό είναι δικό σου?? το είδα που το έβαλες στο φατσοβιβλίο αλλά νομιζα οτι είναι κτ άλλο!
μπραβο σου βρε! τι λένε σε αυτές τις περιπτώσεις? :D καλές γένες?

πωπω μου φαίνεται και κομματάκι μπελαλίδικο, καλές αντοχές!

moukelis είπε...

@kihli:Ευχαριστουμε πολυ Χριστινακι! :@)

@Τhe Girl:Καλως μας ηρθες,το Φαντασμα του Πριγκηπα Γελαστρονι σε χαιρετα!
Οχι,δεν ειναι το πρωτο,υπαρχουν αρκετα,απλα οχι πολυ μεγαλη ποικιλια στις φυλες.Της συγκεκριμενης φυλης ειναι το πρωτο στη χωρα μας.Αν εισαι γατοφαν μπες στο www.mycat.gr,θα βρεις εκει πληροφοριες,και για εκτροφεια,αλλα και για πολλα αλλα σχετικα με τις γατες,και υπαρχει και φορουμ στο οποιο μαζευομαστε ολοι οι γατοτρελαμενοι.
Ευχαριστουμε για τις ευχες!

@Elpis:Ευχαριστουμε!
Αν κατι το κανεις με χαρα,δεν ειναι κουραση.Εχει πολλες ευθυνες,στενοχωριες,ταλαιπωριες,αλλα και πολλες χαρες,γελια και συγκινηση,οποτε αξιζει τον κοπο.

Crazy Tourists είπε...

Έλα ρε!!! Τι καλά!!! Να σου ζήσει!!!
Φιλιά στα παλιά και τα καινούρια πατουσάκια!!

Τρελοτουρίστρια

moukelis είπε...

Ναι τρελοτουριστρια,εχουμε δυο νεα μελη στην γατοοικογενεια.Ευχαριστω,θα τους μεταφερω τα πατουσοφιλα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Αν κατάλαβα καλά( είμαι και λίγο αργόστροφη..) έκανες εκτροφείο απο γάτες; Μπήκα και ήταν υπέροχες όλες.Επειδή έχω σκύλο δεν σημαίνει οτι δεν αγαπώ τις γάτες.Εξω απο το μαγαζί μου πάντα υπάρχει νερό και τροφή για τις γάτες της γειτονιάς μου.Πάντως όποιο όνειρο σε γεμίζει είανι παράδεισος να το πραγματοποιείς.Εγώ χαίρομαι να είσαι καλά και ευτυχισμένη με αυτό που κάνεις καλή μου.

moukelis είπε...

Ναι Αχτιδουλα,αν και θα αραμεινει σε πολυ μικρη κλιμακα,με ενα ζευγαρακι και το πολυ πολυ ενα ακομα κοριτσακι αργοτερα.Ευχαριστουμε πολυ για το κοπλιμεντο,φιλια πολλα!