Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

Τώρα είδα ότι έχουμε πάρα πάρα πολύ καιρό να γράψουμε τα νέα μας! Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Πήραμε καινούριο τουτού! Ένα γαλάζιο fiat 500 (μην ακούσω κανένα αρσενικό δίποδο να γκρινιάζει γιατί πήρα fiat,έχω φτάσει στα όριά μου) περιμένει καρτερικά στην αποθήκη να εγκριθεί η χρηματοδότηση για να ξαπλάρει έξω από το μουκόσπιτο. Δοκιμάσαμε αν χωράμε εμείς, οι τέσσερις γάτες μας, άντε και κανένα τολμηρό δίποδο που θα κάνει το μοιραίο λάθος να μπει για βόλτα όταν οδηγώ εγώ, και είμαστε κομπλέ. Έχει ένα σωρό μπιχλιμπίδια, όπως γυάλινη οροφή και αυτό το πράγμα που τσιρίζει όταν προσπαθείς να παρκάρεις, κι ένα αστείο κλειδί που μοιάζει με φλασάκι. Ήδη κανονίζουμε το πρώτο μας ταξίδι για σουηδικά κεφτεδάκια (δε ρωτάνε που ανενημέρωτοι, στο ΙΚΕΑ εννοείται!)

+


=

Άρχισα να προσαρμόζομαι στη νέα μου δουλειά. Ευτυχώς οι υπάλληλοι είναι περισσότεροι, και η δουλειά κατανέμεται καλύτερα. Ήδη αναλαμβάνω σταδιακά τα νέα μου καθήκοντα, οι συνάδελφοι δημιουργούν ένα αρκετά ζεστό κλίμα, και χαίρομαι πολύ που είμαι κοντά στους δικούς μου ανθρώπους μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά.

Τα γατόνια μας χαίρουν άκρας υγείας, ο Yogi μόνο μας λαχτάρησε με μια κακή αντίδραση σε ένα αντιβιωτικό, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Το αρκούδι μας είναι μόλις έξι μηνών και ξεπέρασε ήδη τα τέσσερα κιλά. Νομίζω ότι έχει βαλθεί να γίνει σκύλος εντέλει…

Ετοιμαζόμαστε για την 10η και 11η Έκθεση Μορφολογίας, που θα γίνει στις 28-29 Νοεμβρίου στην Αθήνα. Είναι η πρώτη φορά που θα δουν κριτές τα νορβηγάκια μας, κι ελπίζω να είναι μια εποικοδομητική εμπειρία για όλους μας.

Έκοψα τα μαλλιά μου, προς μεγάλη απογοήτευση του Μούκου, που παραπονιόταν με φωνή δύο οκτάβες πάνω από το φυσιολογικό του και με κοιτούσε με αξιολύπητο ύφος, τόσο που ήμουν έτοιμη να πάω να τα κολλήσω πίσω στην κούτρα μου. Ευτυχώς άρχισε να τα συνηθίζει, κι αυτός κι εγώ, που ακόμα τα ψάχνω στο λούσιμο. Όσο να πεις είναι λίγο περίεργο να σου λείπουν τα 2/3 του τριχωτού της κεφαλής.

Κατά τα άλλα, απολαμβάνω το ζεστό μου τσάι γιασεμί τα απογεύματα διαβάζοντας, πηγαίνω σινεμά που πολύ μου έλειψε,τακτοποιώ τις κούτες της μετακόμισης και έχω ρημάξει το public (είπαμε, άλλες αγοράζουν τσάντες και παπούτσια, εγώ αγοράζω βιβλία!)

Καλό χειμώνα!

Frida

11 σχόλια:

Σοφία είπε...

Έλα! Έφυγες από το νησί; Πού είσαι τώρα; Το Fiat 500 πολύ μου αρέσει, είναι κουκλίστικο. Άσε τους άντρες να λένε. Ετοιμάζομαι κι εγώ να κόψω τα μαλλιά μου, μόνο που δεν έχω αποφασίσει πόσο κοντά. Φιλιά!

moukelis είπε...

Oui!
Εφυγα με αποσπαση,βεβαια για μια τριετια αντιο διακοπες Χριστουγεννα,Πασχα και καλοκαιρι,και το ωραριο μου ειναι 7.30-3.00,ενω στο σχολειο εισαι 21 ωρες την εβδομαδα,αλλα τουλαχιστον θα ειμαι σπιτι μου.
Πως τα εχεις τωρα τα μαλλια σου;Εμενα ειχαν φτασει στη μεση,και ειναι κατσαρα,και τωρα τα εκοψα πανω απο τον ωμο.

Μαριλένα είπε...

μεγειά, μεγειά και δις και τρις μεγειά!!

καλορίζικο, καλοτάξιδο και κοιτα να οδηγείς καλά!
να προσέχεις και να προσπαθήσεις να έχεις την αίσθηση του χωρου όσο γινεται!!

αχχχ, αφού σου είπα τις συμβουλές, να ξαναπω μεγειά τα μαλλάκια :))

σε φιλώ
και ένα πολλά υποσχομενο φθινόπωρο διαγράφεται ε;
(ή να πω "χινόπωρο" που λενε οι ποιητές κι ο Χρονης; :))

elpis είπε...

χαχα θα το εχεις παρει εως τις 14 οκτωβρη για την εκδρομουλα??

καλοταξιδο κ απο εδω!!

αντε κ καλο χειμωνα :D

cook είπε...

ω...θυμαμαι οτι ειχες διοριστει σε νησι,ετσι δεν ειναι?

με γεια το καινουργιο τουτου και καλες βολτιτσες...
ενα κι ενα για το φθινοπωρο :)

Provato είπε...

καλό χειμώνα κ καλοτάξιδο, το σκεφτόμουν κ εγώ για ένα 500 αλλά τελικά κατέληξα αλλού!

μπεεε

moukelis είπε...

@Μαριλενάκι Μαριλενιώ είχα κι άλλο του του πιο πριν,αλλα δεν απολαμβανα την οδηγηση καθοτι ητο ολιγον τι μαουνα.Ευχαριστω πολυ για τις με γειες!Φυσικα και διαγραφεται στον οριζοντα ενα γαταπληκτικο χινοπωρο!
Φιλια πολλα!

@Elpis ελπιζω να το εχω,μονο τις αποσυρσεις περιμενω και την επομενη μερα το παιρνω σπιτι.Ετσι κι αλλιως καπαρωμενο ειναι.Ευχαριστω!

@Μαγείρισσά μας ναι,στην Καλυμνο ειχα τοποθετηθει.Ευχαριστω πολυ,οποτε με θες σου κανω μεταφορες κατσαρολων,με το αναλογο αντιτιμο (μια μεριδα φαγακι απο τα σπεσιαλ που φτιαχνεις).

@Ω,μα τι τιμη!Ένα πρόβατο στην αυλή μας!Και τι προβατο!
Ευχαριστω πολυ για τις ευχες.Σε ποιο κατεληξες εσυ;Και γιατι δεν πηρες τελικα το 500αρακι,μια και εισαι της πχιοτητας;
νιαααααου

xaos είπε...

Βρε Μουκελακι τι ωραια νεα ειναι αυτα!~!! Καλορίζικο και καλοταξιδο.Να προσέχεις μονο (τους ποδηλατόδρομους)χα χα.Καλα το φιατακι ειναι τελειοοοο.

Σοφία είπε...

Τα δικά μου είναι σπαστά και λίγο κάτω από τους ώμους, αλλά τα έχω έτσι πολύ καιρό και τα έχω βαρεθεί. Μέχρι τη μέση δεν θα τα άντεχα με τίποτα!

moukelis είπε...

@Χελωνακι ευχαριστω!
Οποτε θες κερναω βολτιτσα!

@Σοφια κανε τα τοτε ενα καρε.Εμενα που ειναι κατσαρα με βολευουν πολυ μακρια,γιατι γινομαι σαν τη Μονικα στο Μπαρμπεϊντος οποτε εχει υγρασια,ενω ετσι στρωνουν.

cook είπε...

μερσι για την προσφορα!....θα σου φτιαξω το αγαπημενο σου φαγητακι, γλυκακι...πες το κι εγινε :)