Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2008

"Γλυκούλι! Αγαπώ!"

Μία καρδούλα σήμερα θα χτυπάει δυνατά πάνω σε ένα κρύο κρεβάτι χειρουργείου. Δυο ματάκια που μοιάζουν μαύρα βοτσαλάκια θα κοιτάνε τον μεγάλο,άσπρο προβολέα να φέγγει σταθερά. Μα…ωχ…για κάτσε, τι είναι αυτό που ακούγεται; Κι άλλη καρδούλα; Η καρδούλα της μανούλας. Κι αυτή χτυπάει δυνατά. Κι αυτή στο κρύο κρεβάτι. Κι άλλη; Ναι,του μπαμπάκα. Κι αυτή δίπλα, είδες πώς ακούγεται παρέα με τις άλλες δυο; Κι αυτά τα μικρά χτυπηματάκια που δίνουν το ρυθμό; Α ναι, τα αδερφάκια. Μα…τι ακούω; Τι είναι πάλι και τούτο; Και η δικιά μου η καρδούλα στο τραπέζι; Με άφησε και πήγε η ξεμυαλισμένη χωρίς να ρωτήσει. Κι άλλη; Πολλές καρδούλες βρε παιδιά. Πόσο μίκρυνε πια αυτό το χειρουργικό κρεβάτι, για στριμωχτείτε να χωρέσουμε όλοι. Και τι ζέστη που έχει, δεν είναι και τόσο κρύο όσο φάνταζε στην αρχή. Και πόσα ζευγάρια μάτια ποια κοιτάζουν το φως; Πράσινα, μπλε, καφέ… Δεν είσαι και τόσο άσπρος πια, ε μεγάλε, τρομακτικέ προβολέα; Εντάξει, φέρατε όλοι τα παιχνίδια σας; Έτοιμοι; Όσοι φοβούνται τις βελόνες να κλείσουν τα μάτια. Μόλις αρχίσουν να θολώνουν όλα γύρω σας, κοιτάξτε το μεγάλο φως, όπως όταν είναι να βγούμε φωτογραφία. Άμα κοιτάξετε καλά, θα δείτε γελαστρόνια να πετάνε μέσα του. Και κοιμηθείτε χωρίς να σας νοιάζει τίποτα. Μόλις ξυπνήσουμε, θα πάρουμε ένα γερό πρωινό, και μετά θα πάμε να δούμε τις φωτογραφίες από το πάρτυ. Α, να βγάλουμε κι άλλη μία πάνω στον κροκόδειλο. Και καμιά τσαχπίνικη μωρέ, στην παραλία. Να καμαρώνει ο μπαμπάς, και να λιώνει σαν σοκολάτα η μαμά…

Το Λυδιάκι μας σήμερα έχει χειρουργείο. Κι εμείς. Οι καρδιές μας είναι εκεί. Όλα μας τα γέλια, οι χαρές μας, είναι πλάι της. Τα γελαστρόνια μας τη γυροφέρνουν. Μαμά, μπαμπά, αδερφάκια, κουράγιο. Λυδιάκι, ένα μόνο έχω να πω σε σένα. «Γλυκούλι! Αγαπώ!»

Update:Το κοριτσάκι μας τα πάει πολύ καλά,έχει βγει από την εντατική και προχωράει όλο και περισσότερο προς τα μπρος.Μπράβο μαμά και μπαμπά,μπράβο αδερφάκια,μπράβο σε όλους όσους στείλανε αγάπη και γελαστρόνια,και πάνω απ'όλα,ΜΠΡΑΒΟ ΛΥΔΙΑ!

4 σχόλια:

xaos είπε...

Όλες οι ευχές του κόσμου να είναι μαζί του και η Παναγίτσα να το βοηθήσει.

Roadartist είπε...

Να σαι καλα.
Μακαρι να πανε ολα καλα, το χειροτερο μου παιδια να πονανε. Ειναι αδικος αυτος ο κοσμος. Ευχομαι να εχουμε ευχαριστα σημερα!

Άκης είπε...

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ να έχει το Λυδιάκι.Ο Θεός να είναι μαζί της

anamella είπε...

Όλα καλά θα πάνε για το Λυδιάκι μας
Ο Θεός έχει στείλει όλους τους αγγέλους απο πάνω της να την προστατεύουν !!!!
Σύντομα θα έχουμε καλά νέα !!!