Πέμπτη 9 Αυγούστου 2007

Οδηγίες γενεθλίων

Σήμερα είναι μια πολύ ιδιαίτερη μέρα. Μέρα γενεθλίων. Όχι δικών μου,αλλά το ίδιο κάνει.Τα γενέθλια είναι μια πολύ ξεχωριστή περίσταση. Και θα σας εξηγήσω αμέσως γιατί.
Είναι η μέρα σου. Ξυπνάς το πρωί και ξέρεις ότι θα είναι όλα για σένα. Τα κεράκια,τα δώρα,η τούρτα,οι ευχές,οι αγκαλιές,οι εκπλήξεις,οι φωτογραφίες...Και απλά την απολαμβάνεις. Είναι σαν να σου φέρνουν μια τεράστια αγκαλιά από αγαπημένα σου γλυκά και ζαχαρωτά και να δοκιμάζεις από όλα. Έτσι πρέπει να είναι τα γενέθλια. Και το βράδυ να χαμογελάς γλυκά σαν καλοταϊσμένος γάτος πριν σε πάρει ο ύπνος με την ανάμνηση της πιο υπέροχης μέρας του χρόνου. Και να σκέφτεσαι τι τούρτα θα διαλέξεις για του χρόνου. Και να ετοιμάζεις τη λίστα δώρων σου(πάντα πρέπει να υπάρχει μια τέτοια,αν δεν έχετε κάντε μια άμεσα,με χρωματιστό χαρτί για να μη σκέφτονται πόσα λεφτά θα χαλάσουν όταν θα πρέπει να σας τα αγοράσουν!)
Αν λοιπόν τα γενέθλιά σας δεν ήταν έτσι φέτος,πρέπει να τα αλλάξετε άμεσα. Κι εσάς που δεν έχουν φτάσει ακόμα,φροντίστε να τα φτιάξετε όσο πιο παραμυθένια γίνεται. Άμα είστε και λίγο γλυκούληδες και διπλωμάτες συνήθως σας τα οργανώνουν άλλοι...Μέχρι τότε,χρόνια πολλά.
Υ.Γ.Το τραγουδάκι από κάτω ακούγεται αυστηρά με την ένταση στο τέρμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: